Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd

Call of Duty: Black Ops 4

Het lijkt er op dat het vandaag tijd is om nieuwe games aan te kondigen. Eerder lazen we al dat Nintendo vanavond nieuwe games onthuld, Ubisoft maakt bekend dat ze werken aan The Division 2. En dan nu dit. Call of Duty: Black Ops 4.

De nieuwe Call of Duty game zal worden ontwikkeld door niemand minder dan Treyarch. De studio die we allemaal kennen uit voorgaande Black Ops titels. De game zal op 12 oktober wereldwijd verkrijgbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Activision heeft geen woorden laten vallen over een mogelijke Switch port, waar een enkeling op gehoopt had. Verder heeft Activision niet veel meer informatie vrijgelaten over de game. Op 17 mei zal er een evenement plaatsvinden waarbij we meer te weten komen omtrent Treyarch’s nieuwe Call of Duty.

Wij zullen op 17 mei klaar staan met meer nieuws omtrent deze nieuwe shooter van Activison. Tot die tijd houden wij je op de hoogte met het laatste nieuws! Op wat voor setting hoop jij in de nieuwe Black Ops? Toekomstig, modern, of terug in de tijd? Gaan we opnieuw een zombie mode tegenkomen? Ondanks dat WWII ook al een zombie mode had? We zullen nog even moeten wachten, maar wat denk/hoop jij?

Black Ops 4 verschijnt ongeveer een maandje eerder dan verwacht. De meeste Call of Duty games werden in november uitgebracht.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek