Call of Duty: Black Ops 4 – Multiplayer reveal trailer

Call of Duty: Black Ops 4 werd aangekondigd tijdens een community event waarbij de game werd getoond aan het publiek en te zien was via een livestream. De game brengt enorm veel veranderingen met zich mee en gooit een aantal nieuwe elementen in de formule die de hele toekomst van Call of Duty kan veranderen.

Bekijk hierboven de trailer die al een hele hoop weggeeft omtrent de gameplay van Black Ops 4 alsmede verschillende hoofdrolspelers die je kunt kiezen in de multiplayer van deze nieuwe Call of Duty.

De volgende game in de Black Ops serie zal op 12 oktober worden uitgegeven voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Ga jij Treyarch’s nieuwe kunstwerk in huis halen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek