Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt niet voor de Nintendo Switch

Black Ops 4

Alhoewel we hiermee eigenlijk een open deur intrappen, heeft Treyarch officieel bevestigd dat er geen plannen zijn voor een Nintendo Switch versie van de nieuwe Black Ops titel. Net als met WWII, zijn alle mogelijke geruchten omtrent een Switch versie niet waar.

Twinfinite heeft met Treyarch’s senior producer, Yale Miller, en gameplay designer, Matt Scronce, rond de tafel gezeten om het een en ander te bespreken omtrent Call of Duty’s nieuwste game. Het interview eindigde met de hamvraag: “Are there any plans to bring any aspect of Black Ops 4 to Nintendo Switch?” Kort en bondig antwoordde Miller hierop met: “No there is not.”

Dit is de tweede Call of Duty titel die verschijnt sinds de Nintendo Switch verschenen is en het lijkt er op dat Activision geen interesse heeft om de franchise opnieuw uit te brengen op een Nintendo console. Eerlijk is eerlijk, Call of Duty heeft nooit haar beste kant laten zien op Nintendo platformen, maar de Switch bewijst tot zo ver dat 3rd party en Nintendo toch wel lijkt te werken.

Of we ooit een Call of Duty zien verschijnen voor Nintendo’s hybride console blijft nog maar de vraag. In ieder geval geen Black Ops 4, of een variant/gedeelte van Black Ops 4.

Afgelopen week werd Call of Duty: Black Ops 4 onthuld voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De game verschijnt op 12 oktober voor de genoemde platformen zonder een singleplayer campaign, maar met een Battle Royale mode. Wil je meer lezen omtrent Black Ops 4? Dat kan hier, en hier!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek