Call of Duty: Black Ops III “Awakening” DLC gepland!

De eerste van de vier DLC Packs Awakening die voor Call of Duty: Black Ops III uit zullen komen, en het lijkt erop een map pack plus wat extra Zombies content te gaan worden!

Er zijn nieuwe details vrijgekomen over Call of Duty: Black Ops III’s volgende dlc: Awakening. Dit wordt de eerste van de DLC packs voor het spel, en zal vier nieuwe multiplayer maps en wat extra nieuwe zombies content bevatten, die plaatsneemt in een Oostenrijks kasteel gedurende de Tweede Wereldoorlog. Awakening is gepland voor release op 2 Februari voor PS4, en nog geen duidelijke datum voor de andere “next-gen platforms.”
“Sinds Black Ops III vorige maand van start is gegaan, heeft de community luidkeels hun steun aangekondigd,” aldus Mark Lamia, het studio-hoofd van Treyarch. “Met Awakening hebben we ons als studio gefocused op het ontwerpen van veel unieke gameplay-ervaringen, in zowel de Multiplayer als in Zombies, om ervoor te zorgen dat onze spelers blijven terugkomen voor meer!”

Der Eisendrache, het eerste hoofdstuk Call of Duty: Black Ops III’s Zombies DLC avontuur zal spelers op een reis nemen met de Origin characters van Richtofen, Nicolai, Takeo en Dempsey.  Het speelt zich af in een middeleeuws kasteel gebouwd bovenop een eeuwenoude plaats waar onvoorstelbare gruwelijkheden hebben plaatsgenomen, en waar enorme hoeveelheden van Element 115 recentelijk zijn ontdekt. Dit allemaal zorgt natuurijk voor een erg spannende Zombies ervaring, met in ware Zombies stijl natuurlijk een hoop verrassingen erbij.

Naast de nieuwe Zombies content komt Awakening natuurlijk ook met vier nieuwe Multiplayer maps: Gauntlet, Splash, Rise, en Skyjacked, waarvan die laatste een re-make zou zijn een een fan-favourite Black Ops II map.

Awakening

·         Gauntlet: Neemt plaats in een militaire training faciliteit. Gauntlet neemt Treyarch’s standaard drie-laan map structuur over, maar hierbij komt natuurlijk wel een groot verschil in visuals en gameplay bij. Elke van de drie “lanes” zal een uniek thema hebben, van een overwoekerde jungle, naar een ijzige toendra, tot een metropolis.
·         Splash: Speelt af in een verlaten water pretpark. Deze map is erg kleurrijk en komt compleet met glijbanen, een piratenschip en allerlei andere attracties. Splash is ontworpen om open combat te bevorderen, maar ook met genoeg gelegenheden voor onderwater-actie!
·         Rise : Neemt plaats in de sneeuw rondom Zurich. Rise is een Coalescence Corporation bouw-project voor een enorm ondergrondse laboratorium. De map is zo ontworpen dat elk deel zal cateren naar een andere stijl van combat, met genoeg gelegenheden om jezelf strategisch te positioneren.
·         Skyjacked: Deze speelt zich af bovenop een bewakings-VTOL, boven Zurich. Skyjacked is een re-make van de map Hijacked uit Call of Duty: Black Ops II, en is ontworpen om in gameplay hier zo veel mogelijk op te lijken. Hier komt natuurlijk wel bij dat, dankzij de exo-suits, de map nu anders te navigeren is.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek