Call of Duty: Modern Warfare krijgt een nieuwe launch trailer

Nog zeventien dagen en dan kunnen we aan de slag met de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare. We hebben al wat mogen proeven van de game in de open beta van de game. De beta werd positief ontvangen door merendeel van de beta testers. Gisteren kwam er een nieuwe gameplay launch trailer die jullie hierboven kunnen bekijken.

Velen hopen dat deze nieuwe Call of Duty: Modern Warfare de franchise weer brengt na de oude glorie. Immers behoren de originele Modern Warfare en Modern Warfare 2 tot de klassiekers onder de shooters. Wie herinnert zich niet de legendarische vliegveld map en de 1 v 1 map Rust?

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek