Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Call of Duty: Infinite Warfare nieuwe screenshots

Call of Duty

Er zijn nieuwe screenshots gepost voor de twee nieuwe games, Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Ook is bekend gemaakt dat Playstation 4 als allereerst downloadable content gaat krijgen voor beide games. Bekijk de screenshots hier!

Wat houdt deze downloadable content nu precies in? Dit betekent dat alle DLC’s en updates voor de nieuwe CoD games dertig dagen eerder te spelen zullen zijn als jij een Playstation 4 hebt! Of dit oneerlijk is? Misschien een beetje, maar hey, uiteindelijk kunnen we het allemaal spelen!

Er zijn ook screenshots gepost door Activision van deze twee nieuwe games, één remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare en van Infinite Warfare, de nieuwe space game. Bekijk ze hier beneden.

 

Voor de release van Black Ops III was het zelfs zo dat alle Call of Duty DLC’s eerder speelbaar waren als je een Xbox console in huis had, dus deze keer zijn de rollen omgedraaid. Dit is niet het enige wat van de twee games is uitgebracht. Er is ook een trailer van Infinite Warfare verschenen, die wij gisteren gepost hebben. Mocht je hem gemist hebben kun je hem hier bekijken.

Dat er een remake van Call of Duty: Modern Warfare bij de nieuwe game erbij zit, is al duidelijk ondertussen. Wil je nu toch iets meer informatie hierover lezen? Bekijk dan de twitter van @CallOfDuty.

Waar kijk jij het meeste naar uit? De nieuwe Infinite Warfare die zich deels zal afspelen in de ruimte, en een stukkie verder in de toekomst, of dan toch liever de remake van een oude vertrouwde Call of Duty game? Laat ons weten wat jij vindt in de reacties hier beneden!

De nieuwe Call of Duty zal vanaf 4 november speelbaar zijn voor op de Xbox One, Playstation 4 en de PC!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek