Call of Duty World War 2 krijgt nieuwe game modes!

call of duty world war 2 game mode sledgehammer games

Vanaf vandaag worden de twee limited time game modes permanent in Call of Duty World War 2 gezet. Natuurlijk hebben we het over de fan favoriete game modes zoals Prop Hunt en Gun Game.

Voor het eerst verschenen in Call of Duty Black Ops, natuurlijk hebben we het dan over Gun Game.

Een game mode waarin iedereen met hetzelfde wapen begint. Door kills te maken met de guns kun jij klimmen op het gebied van de wapens. Is je dood onstaan door een knife kill, dan wordt je een rank terug gezet.

Ontstaan op Garry’s Mod maar door veel games overgenomen. Je kunt het al raden; Prop Hunt.

Bij deze casual game mode worden er twee verschillende teams gemaakt. Het ene team vermomt zich als een map element, denk hierbij aan een zandzak of een ton, terwijl het andere team hen moet zoeken.

Veranderingen

Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft echter een verandering aan de bekende Gun Game gebracht.

In voormalige games die deze game mode hebben gehad, hebben veel deelnemers gehad die niet aan het spelen waren.

Nu heeft de studio een aanpassing gemaakt waarbij spelers die langer dan 5 minuten geen schade aan een andere speler hebben toegebracht, verwijderd worden uit het spel.

Sledgehammer heeft op Reddit ook een bedankje aan de community gegeven hierover:

“Thank you for all your helpful feedback in helping us make these modes as fun and satisfying as they can be. Now get in there and have fun!” 

– Sledgehammer games bedankt fans voor feedback.

 

Gun Game en Prop Hunt zullen allebei te vinden zijn in de “Featured” playlist tabblad, in het multiplayer menu van Call of Duty World War 2. Tevens speelbaar op elk platform waar het spel beschikbaar is.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek