Call of Duty: WWII DLC pack 2 is aangekondigd

Call of Duty: WWII

Activision heeft de tweede DLC van Call of Duty: WWII aangekondigd. De tweede DLC pack heet The War Machine en bevat vier nieuwe maps en een nieuw hoofdstuk voor de zombie-mode. The War Machine zal op 10 april beschikbaar zijn op de PS4. De releasedatum voor de Xbox One en PC zijn nog niet bekend.

Call of Duty: WWII is uitgekomen op 3 november vorig jaar. De game heeft al zijn eerste DLC pack, The Resistance, uitgebracht en het tweede DLC pack komt er ook aan. De tweede DLC pack heet The War Machine. Het brengt de game vier nieuwe maps en een nieuw hoofdstuk in de zombie-mode. Er zijn 3 nieuwe multiplayer maps: Duinkerke, Egypte en V2 en een nieuwe war-modus map genaamd Operation Husky. Operation Husky brengt je als speler naar de invasie van Sicilië en bevat luchtgevechten. Het nieuwe hoofdstuk in de zombie-modus heet The Shadowed Throne. The Shadowed Throne speelt zich af in Berlijn en je moet zoals altijd een hoop Nazi zombies neerschieten.


Releasedatum

De releasedatum van het tweede DLC pack van Call of Duty: WWII is 10 april op de PS4. PlayStation heeft een deal, die ervoor zorgt dat nieuwe COD content altijd als eerste op de PS4 verschijnt. De releasedatum voor de tweede DLC op de Xbox One en PC is nog niet bekendgemaakt. Het kan verwacht worden dat deze releasedatum ongeveer een maand later is dan op de PS4. Voor meer informatie over de DLC en de releasedatum kun je terecht op de website van Call of Duty.

Wat vinden jullie van de content van The War Machine? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek