Call of Duty: WWII ook onderweg naar de Nintendo Switch?

Zal aankomende Call of Duty titel ook onderweg zijn naar de Nintendo Switch? Volgens een anonieme bron zou dit wel het geval zijn. Beenox zou zich op dit moment bezig houden met een Switch versie van Call of Duty: WW2.

De anonieme bron (via badfive) zijn eerste onthulling over WW2 was dat Activision geen platforms zou aankondigen in de reveal trailer, behalve de exclusieve Private Beta voor de Playstation 4. Dit was dan ook het geval. In een persbericht werden wel de platformen aangekondigd. Namelijk de Playstation 4, Xbox One en PC. Geen Nintendo Switch dus. Maar.. De volgende tekst verschijnt in de trailer:

cod ww2 switch

Dit wilt nog helemaal niets zeggen, maar wat ook opvalt is dat je opnieuw je Nintendo account kunt linken op de website van Call of Duty. Het aanmaken van een account is nog steeds alleen mogelijk via een PSN, Xbox Live, of Steam account, maar eenmaal in je profiel kun je weer je Nintendo account koppelen aan je account. Deze koppeling werd verwijderd voor de release van Black Ops 3. Deze verscheen niet op een Nintendo console.

Nintendo account

De anonieme bron meldt ook dat de Switch versie wordt aangekondigd tijdens de Nintendo Direct aflevering rond de tijd van E3. De presentatie zou ongeveer 2 uur duren en deze zal de onthuling van een Switch versie bevatten.

Zou jij Call of Duty willen spelen op de Nintendo Switch? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek