Call Of Duty WWII reveal trailer en meer info

cod ww2

Gisteren lanceerde Activision de wereld wijde release trailer voor Call of Duty WWII. Aan deze trailer zat ook een pers evenement aan vast waarin redelijk wat nieuwe informatie over de game werd vrij gegeven. De release van de game is op 3 november 2017. Er komt ook een beta aan die als eerste te spelen zal zijn op de Playstation 4

First things first, de trailer. De trailer begint met een scene van de storm op Normandië op D-day. Vervolgens vliegen we in rap tempo van gebied naar gebied. De sfeer van de tweede wereldoorlog wordt in de trailer goed getoond. Volgens de trailer zie je in de trailer in game footage en voor dat punt ziet de game er al heel goed uit. Mooie graphics, gedetailleerde omgevingen, personen, wapens en voertuigen. Al met al kan de trailer je al aan boord krijgen van de hype train.

De pers evenement die daarop volgde gaven de makers van Sledgehammer Gaming toelichting op de trailer en de game zelf. Er werd voornamelijk gesproken over de campaign mode. In de game zullen we gaan spelen met Red Daniels, soldaat in de 12e squad. De periode waar de game zich afspeelt zal zijn van 1944-1945 te beginnen met de invasie in Normandië op D-day. Het verhaal brengt je door gebieden heen van Frankrijk, België en Duitsland. Er is heel veel tijd gestoken in research naar de geschiedenis van het einde van de tweede wereldoorlog. Sledgehammer Gaming benadrukte dat ze in de campaign mode een zo historisch correct verhaal wilden neerzetten inclusief enkele iconische helden uit deze oorlog. De voice actors bespraken dat het verhaal zich op hetzelfde level gaat zijn als die van een film. Al met al beloofd al deze informatie goed nieuws voor de campaign mode. Hopelijk gaan we eindelijk weer een goed uitgewerkte verhaal krijgen die zeer zeker de moeite waard gaat zijn om te spelen.

Over de multiplayer waren ze wat meer geheimzinniger dan over de campaign mode. Met een beeldfragment van onder de 10 seconden werd een nieuwe online feature gepresenteerd: Headquarters. Op een eerste ogenblik en naar aanleiding van de korte uitleg, zal die lijken op een plaats als de Tower in Destiny. Een locatie waar iedereen online kan socializen buiten gevechtsgebied. Verder werd de basis dingen van een online multiplayer uitgelegd, met als belangrijke statement: Dat alles over de multiplayer op de E3 onthuld zal worden en speelbaar zal zijn.

Als laatste werd er ook nog geteased met de coöp mode. Wederom zal dit een zombie mode worden maar ook hier gaan we terug naar de Nazi-Zombies. Middels een plaatje van een hoofd van een van deze zombies werd dat bevestigd. Het verhaal in deze modus speelt zich af in de eind fase van de oorlog, waar de derde rijk zijn laatse verwoede pogingen doet in de oorlog.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek