Candy Crush ontwikkelaars werken aan Call of Duty smartphone game

Call of Duty

De Call of Duty franchise gaat zich opnieuw uitbreiden naar mobiele platformen. Het lijkt er op dat het dit keer in de handen gaat liggen van de meesterbreinen achter Candy Crush. Binnenkort mogen we dus Call of Duty spelen met veertig-jarige huisvrouwen wiens buurvrouw steeds maar één paar levels voorloopt.

King, de Candy Crush ontwikkelaars zijn enige tijd geleden al overgenomen door Activision Blizzard. Toevallig zijn dit ook de uitgevers van de Call of Duty franchise. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat de franchise naar de smart apparaten onderweg is om de franchise nog verder uit te melken.

“Our challenge as a team is to create a Call of Duty experience on mobile that will strive to transform the best console experience fans know and love, while breaking new ground for mobile and redefining the genre,” luidt de website waarin ze oproep doen naar nieuwe werknemers.

Buiten deze lekker makende teksten is er niet veel meer bekend omtrent de game of de plannen voor Call of Duty op mobile devices. Het enige wat zeker is, is dat ze op zoek zijn naar een hoop nieuwe werknemers om dit project te realiseren en te ondersteunen. Blijkbaar hebben ze al een heel goed idee uitgewerkt waar ze meer dan 100% vertrouwen in hebben.

“Our approach and ambition is to be fresh, social, and highly accessible, while providing a very authentic game experience. The team will prototype extensively, have the freedom to think outside the box, and be encouraged to stretch their expertise in ways to create surprising results.”

Zie jij graag een Call of Duty game op jouw smartphone? Zo ja, hoe moet de game worden? Een Candy Crush soort spel, een firt-person shooter met vreselijke besturing, een tactisch spel, of iets heel anders? Laat het weten in de reacties beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek