Capcom gaat een Mega Man Hollywood-film uitbrengen

Mega Man

Capcom heeft in een press release bekendgemaakt dat ze bezig zijn met een Mega Man Hollywood-film. De film gaat gemaakt worden in samenwerking met 20th Century Fox. De titel van de film is op het moment Mega Man en het is nog onbekend waneer de film uitkomt.

Het is 2 dagen geleden dat Mega Man 11 gereleased is op de PS4, Nintendo Switch, Xbox One en de PC en we krijgen opnieuw nieuws over de franchise. Capcom heeft namelijk bekendgemaakt dat ze werken aan een Hollywood-film in de franchise. De film zal gemaakt worden in samenwerking met 20th Century Fox. De schrijvers en regisseurs zijn Henry Joost en Ariel Schulman, het duo bekend van Paranormal Activity en Catfish. De film wordt geproduceerd door Chernin Entertainment, bekend van The Planet of the Apes. Het is op het moment nog onbekend wanneer de film uitgebracht zal worden en wat de uiteindelijke titel gaat zijn.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek