Captain Toad krijgt eigen Switch en 3DS game

Nintendo heeft vandaag tijdens een geplande Nintendo Direct allerlei nieuwe games aangekondigd voor Nintendo 3DS en Nintendo Switch. Een van deze games is Captain Toad: Treasure Tracker. De game zal uitgebracht worden op Nintendo Switch, maar Nintendo is van plan hier ook een Nintendo 3DS versie van te releasen. De switch versie staat in ieder geval gepland voor release op 13 juli 2018.

Captain Toad is klaar voor zijn reis naar Nintendo Switch. Hier krijgt hij zijn eigen game genaamd Captain Toad: Treasure Tracker. Deze game zal bestaan uit verscheidene ingewikkelde sandbox style levels. De game biedt spelers de mogelijkheid de camera te roteren en het scherm te draaien met behulp van aanraking. Hierdoor kun je jezelf beter zicht geven en op jacht gaan naar verstopte treasures. De game staat gepland voor release op 13 juli 2018.

Super Mario Odyssey levels

Wist je al dat Captain Toad een rol speelt in Super Mario Odyssey? Hierom zal de game een aantal Super Mario Odyssey levels bevatten. Een van deze levels is New Donk City. Deze levels zijn in Captain Toad: Treasure Tracker op een geheel nieuwe manier te ontdekken.

Multiplayer

De game biedt op Nintendo Switch de mogelijkheid om samen met een vriend te spelen. Hiervoor neem je beiden een Joy-Con in de hand. Een speler bedient in dit geval Captain Toad terwijl de ander aan de slag kan met bijvoorbeeld terugvuren naar Piranha planten. Op deze manier kun je samen aan de slag met het zoeken naar schatten.

Nintendo 3DS

Als laatste is aangekondigd dat Nintendo van plan is een Nintendo 3DS versie van de game te releasen. Hierin komen eindelijk weer eens 3D visuals terug. Tevens zal de game speciale touchscreen controls krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld schuiven openen door met je stylus over het scherm te bewegen. Wanneer de versie voor 3DS uitkomt is helaas nog niet bekend gemaakt.

Captain Toad

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek