Cartoon Network bestaat 25 jaar, bekijk de video!

Cartoon Network

Een stukje nostalgie werd ons afgelopen nacht gebracht, toen Cartoon Network hun 25 jaar-lange bestaan vierde met een toffe video. Deze kan je natuurlijk bij ons bekijken! Social Media is blij en fans laten weten dat ze blij zijn dat het netwerk al zo lang bestaat. 

Deze funky en nostalgische video werd goed ontvangen door fans. De zogeheten Bumper is een langdurige traditie van Cartoon Network. Ook het zusterbedrijf Adult Swim doet mee aan dit soort video’s. Ze worden dan ook gemaakt door mensen uit het team van beiden netwerken. Deze nieuwe bumper bevat al je favoriete series van vroeger. Dan heb ik het natuurlijk over series als Dexter’s Laboratory, Johnny Bravo, Ed Edd n Eddy, The Powerpuff Girls, Adventure Time, Regular Show en The Amazing World of Gumball.

Op Social Media, en daarbij vooral Twitter en Tumblr bedoeld, werd het netwerk door veel mensen gefeliciteerd. Het is dan ook één van de meest iconische en langlopende netwerken voor cartoon en anime series. Wie vond het vroeger niet leuk om keihard te lachen op Ed, Edd n Eddy? CN had gewoon veel goede geanimeerde shows, en Social Media laat nu wel zien hoe blij fans waren met het netwerk!

Een kort maar leuk nieuwtje met een tintje nostalgie, even een lekker luchtig nieuwtje! Keek jij veel Cartoon Network vroeger? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek