Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Casting nieuwe Tomb Raider film bekend

alicia vikander tomb raider

Wie kan zich niet de corny Tomb Raider-films uit het begin van het millenium herinneren? De weelderige Angelina Jolie vertolkte toen de rol van Lara Croft, maar maakt voor de reboot plaats voor de Zweedse Alicia Vikander!

Zo werd gisteren bekend gemaakt door The Hollywood Reporter (uiteraard de #1 nieuwsbron voor ons nieuws, naast de Privé en de Weekend, dan). Alicia Vikander vergaarde bekendheid door haar rol als de robot Ava in de film Ex Machina. Tevens won zij een Oscar voor beste bijrol in The Danish Girl.

GKfilms, de studio die samen met MGM de film produceert, heeft het gerucht van The Hollywood Reporter bevestigd op Twitter:

Eerder deze maand verschenen er geruchten dat Daisy Ridley, die we allemaal kennen als Rey uit Star Wars: Episode VII – The Force Awakens  de nieuwe Lara Croft zou zijn. Ze bevestigde dat er gesprekken plaatsvonden tussen haar en de makers van de film, maar dat Alicia Vikander altijd de eerste keuze was geweest.

Een releasedatum voor de nieuwe Tomb Raider film is nog niet bekend. Wel is bevestigd dat de Noorse Roar Uthaug de film zal regisseren. Hij regisseerde een aantal Noorse shortfilms en staat bekend om zijn werk in The Wave, een dramathriller over een geologist die middenin een instortende fjord terecht komt. Uthaug heeft nog geen blockbuster titels op zijn naam staan, dus het zal interessant worden om te zien hoe dit uit zal pakken.

De nieuwe Tomb Raider films zullen een reboot zijn van de filmfranchise. De vorige films, Lara Croft: Tomb Raider en Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life ontvingen geen goede kritieken. Hopelijk zal de reboot het beter doen!

Wat vind jij van de casting van Alicia Vikander als Lara Croft? Ben je bekend met haar werk? Of had je liever toch Daisy Ridley in de hoofdrol gezien? Laat het weten in de comments!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek