Castle Crashers naar Xbox One

CCR

Game developer en publisher The Behemoth presenteert met trots dat Castle Crashers een volledige remaster krijgt voor de Xbox One, die al redelijk snel zijn debuut zal maken en beschikbaar zal zijn in Noord Amerika, andere landen zullen volgen wanneer de verkoopcijfers stijgen.

Hak, sla en breek je weg door legers heen en op naar victory! Deze 2D arcade game komt terug met 60fps en hoge visuele kwaliteit. Deze game zal vijf keer zo groot worden dan dat het origineel ooit was. Hieronder een aantal features:

  • Een nieuwe minigame ‘Back Off Barbarian’ die werkt als een soort jumping puzzle, spring je weg naar het eindpunt en ontwijk je vijanden;
  • Betere textuur en twee keer zo veel frames per seconde dan de Xbox 360 versie;
  • Speel en unlock meer dan 25 speelbare personages en meer dan 40 verschillende en originele wapens;
  • Combo systeem en een Magic systeem, unlock deze systemen door het verhaal heen en level je personages zodat hun gebruik kunnen maken van deze systemen;
  • Level up elk personage zodat deze meer Strength, Magic, Defense en Agility krijgt;
  • Schattige of juist brute dieren die met jou zullen vechten, elk beest heeft eigen skills;
  • Arena Mode: Free for all player vs player;
  • Insane mode: Voor degene die geen genoegen nemen met de normal mode.. de echte hardcore speler dus!

Dan Paladin van The Behemoth zegt: ‘Een jaar geleden zijn wij begonnen aan deze remaster, we wilden niet dat deze game net als vele anderen zou verdwijnen samen met de Last Gen.. hier waren wij nog niet klaar voor, miljoenen spelers hebben van deze game genoten en we krijgen nu nog steeds mails en brieven over de mooie en leuke ervaringen die spelers in deze game mee hadden gemaakt, vandaar dat wij deze game terugbrengen waar hij hoort, in de handen van de gamer’.

Hieronder de announcement trailer:

Castle Crashers Remastered zal vanaf 9 September beschikbaar zijn, ga jij hem kopen, laat het ons weten!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek