Castles Feature In Samurai Warriors 4: Empires

Samurai Warriors 4: Empires komt volgend jaar beschikbaar en brengt een nieuwe game feature met zich mee: Castles. De Castle zal jou als speler in veel tactische manieren gaan helpen en de game een stuk toegankelijker maken voor jou, de speler!

De Castle feature zal jou een soort van dashboard geven waarin jij voor-de-hand al tactisch kunt gaan plannen en zal de game liften van een tactische action game naar een tactisch-strategisch epic actie avontuur, zoals de makers het noemen. beginnend bij clusters met kleine kamer, laat je kasteel uitgroeien tot een grote stronghold.

Laat jou officieren hier ook paren met andere mensen binnen jou kasteel zodat ze meer motivatie krijgen en positiever worden. En net als in het leven, hoe meer motivatie je hebt, hoe productiever je word! Aangezien alle personages in dit spel gebaseerd zijn op echt bestaande historische mensen, maakt dit het een uniek event voor de speler.

Buiten politiek, liefde, recruitment en andere provisies kun je met jou castle je ook voorbereiden om naar het battlefield te rijden. Er is in jou kasteel een Military Magistrate te vinden samen met andere Magistrates zullen deze jou tactisch meer toegankelijkheid geven in gevechten. Je kunt kiezen hoeveel gold en/of provisies je wilt investeren, hoeveel soldaten je mee gaat nemen of wat de beste oplossing is voor een moeilijk situatie.  Op deze manier zal Samurai Warriors 4: Empires een super actie game worden met een hoop tactiek en strategie waarin jij de volledige vrijheid hebt om te kiezen hoe jij iets gaat aanpakken en wie jij daarvoor mee zult gaan nemen.

De game released nog voor een hele tijd niet maar ze zullen tot die tijd nog veel meer informatie over de game gaan releasen en je zult over deze game dus ook nog een hoop te zien krijgen en gaan lezen, zet je maar schrap! Hier is voor jou al een stukje gameplay van de game te zien:

Samurai Warriors 4: Empires zal 11 maart 2016 te spelen zijn op PS4, PS3 en PSVita, ben jij enthousiast over deze game? Laat het ons weten in de reacties!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek