Catherine: Full Body onderweg naar PS4

catherine video game atlus studio zero

De platform game van Persona 5 is nu ook onderweg naar Playstation 4 en PS Vita! Catherine: Full Body is een nieuwe versie van de game met nieuwe modi en algemeen verbeterde gameplay en nieuwe dingen!

De originele platformer, Catherine, is een tijdje geleden uit gekomen en krijgt dus een re-release.

Informatie van deze re-release is vrij gekomen in een japans tijdschrift genaamt Famitsu. Volgens dit blad is de ontwikkeling van de game een samenwerking tussen Atlus en zuster bedrijf Studio Zero.

Originele game

Catherine kwam uit in 2011 voor de Playstation 3 en Xbox 360.

De game volgt een karakter genaamd Vincent die nachtmerries krijgt over zijn vriendin Katherine die graag met hem wilt trouwen. Tegelijkertijd ontmoet Vincent een andere vrouw waarvan de naam Catherine is. Zoals je verwacht ontstaat er een affaire en begint de hele stress.

De puzzels die men moet oplossen zijn in de vorm van een platformer waarbij men zo snel mogelijk de top moeten bereiken. Onderweg zal de speler nieuwe wegen moeten creëren en traps zien te ontwijken.

Nieuwe aspecten

Catherine: Full Body brengt een derde karakter met zich mee genaamd Rin. Een pianiste in een bar waar Vincent vaak komt.

Het valt natuurlijk weer in het oude systeem.. met deze vrouw krijg je ook een affaire en begint het hele verhaal opnieuw.

Met nieuwe levels, cutscenes en “sexy events” zal de game worden geleverd.

Atlus en Studio Zero hebben de game ook verbeterd op level-structure. Een nieuwe moeilijkheidsgraad zal ervoor zorgen dat spelers die niet zo goed zijn in de game toch het spel fatsoenlijk kunnen spelen.

Ook is het mogelijk om tussen de nieuwe game en de originele game te switchen.

De multiplayer modi zijn voornamelijk puzzle races waarbij spelers het tegen elkaar opnemen, meer informatie over de multiplayer is er nog niet.

Wanneer de game nou uitkomt is nog niet duidelijk.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek