CD Projekt Red laat zich uit over Cyberpunk 2077 speculatie

cyberpunk2077

Verontrusting in de gaming-wereld. Mede dankzij EA’s Battlefront II zijn vele gamers bang voor de trend die zich benoemd als games-as-a-service. Waarbij de speler steeds opnieuw de mogelijkheid heeft om geld te betalen voor meer content.

Als het aan CD Projekt Red ligt zal deze trend niet overwaaien naar Polen waar zij op dit moment hard aan het werk zijn om Cyberpunk 2077 van de grond af te krijgen. Via Twitter heeft de studio een erg direct bericht weten te verpsreiden die voor eens en altijd korte metten maakt met de speculerende video’s en berichten over CD Projekt Red’s aanstaande game.

CD Projekt Red kennen we allemaal natuurlijk van The Witcher. Als we bovenstaande Tweet mogen geloven hoeven we ons geen zorgen te maken over Cyberpunk 2077. De game zal geen van de trendy taferelen bevatten en zal net als The Witcher 3 een solide game bevatten die geen gebruik zal maken van de trendy microtransacties om meer content vrij te spelen.

Recentelijk is bekend gemaakt dat Cyberpunk 2077 een online-element zou bevatten die er voor zorgt dat terugkeren naar de wereld in deze nieuwe RPG aantrekkelijker wordt. Veel spelers gaf dit een Destiny achtig gevoel waardoor de speculerende video’s opdoken op het internet. De kern van de nieuwe RPG zal single-player blijven en volgens de Tweet zal de game niets minder zijn dan dat fans gewend zijn van The Witcher 3.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe game van de makers van The Witcher series? Laat ons weten wat jij graag zou zillen zien in deze nieuwe fantasie wereld.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek