Poppy champion spotlight

Riot Games heeft onlangs de video uitgebracht waarin de abilityset en elementen van gameplay worden weergeven van de gereworkte champion: Poppy, Keeper of the Hammer. Poppy’s rework werd recentelijk aangekondigd door Riot Games. De skins, animaties en voice krijgen hierbij ook een complete update.

Poppy heeft nu een minder aggresieve laning phase, maar dit word later gecompenseerd met het feit dat ze heel tanky zal worden. Haar passive moet haar laningphase ook iets makkelijker maken omdat ze om de zoveel tijd een ranged basic-attack krijgt.

Poppy abilities

Haar abillities zijn:

  • Passive: Iron ambassador – hiermee veranderd Poppy haar basic attack om de zoveel seconden in een ranged auto attack waarin ze een schild gooit. als Poppy dit schild oppakt krijgt ze zelf voor een korte tijd ook een shield (als het schild een enemy killt dan vliegt het schild gelijk terug en krijgt poppy een shield zonder hem op te pakken). Enemies kunnen dit schild ook kapot maken.
  • Q ability: Hammer shock – Poppy slaat haar hamer op de grond. Na 1-2 seconde komt er van de grond een soort beving af die ook schade doet. Bij de eerste keer dat dit schade doet slow je ook de enemy.
  • W ability: Steadfaast Presence – Passive armor en magic resist. De active maakt een veld om Poppy heen waar vijanden niet doorheen kunnen dashen. (ook niet weg dashen).
  • E ability: Heroic charge – Nog steeds hetzelfde. Charge op vijand en neem hem de rest van je charge mee. als je de vijand een muur in duwt wordt hij ook nog eens stunned.
  • R ability: Keeper’s verdict – Poppy draait heel snel met haar hamer. vervolgens slaat ze deze in de grond als een skillshot en de vijanden die geraakt worden vliegen… best ver terug. dit zorgt ervoor dat je een bepaalde vijand of een groepje uit de teamfight kan halen wat best belangrijk kan zijn.

 

Wat vinden jullie van deze rework? ga je poppy nu vaker spelen, of minder?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek