Characters maken in games

BDO

Characters maken kan in bepaalde games heel lang duren, vooral in RPG games zoals Fallout en het nieuwe Black Desert, nu wil ik het vandaag met jullie hebben over wat jou character maken nu juist zo leuk maakt! Ik heb hierbij vooral inspiratie genomen uit de black Desert Beta die ik gespeeld heb, waar deze week een kleine terugblik op zal verschijnen!

Of je nu je eigen bedachte character maakt, of misschien wel een beroemd personage uit een serie, anime of andere game na maakt.. In veel games tegenwoordig is het maken van een character onwijs uitgebreid. Afgelopen week heb ik een aantal uurtjes in de Beta van Black Desert gedoken, waarvan ik zeker de helft van de tijd bezig ben geweest met het maken van een character. Je kunt echt alles aanpassen, je kunt je haren laten shinen, de puntjes een andere kleur geven en deze laten overlopen op de ‘main’ kleur op welke plaats dan ook. Natuurlijk zijn er dan ook mensen die characters uit andere games na gaan maken, zoals iemand die hier beneden op de foto een welbekend personage uit The Witcher heeft nagemaakt.

black-desert-online-geralt-witcher

Zo zijn er nog duizend-en-één manieren om een character te maken die veel lijkt op iemand, ook kun je kiezen om gewoon voor een bepaalde stijl te gaan. Sommige mensen houden echt van het RPG effect en maken liever een zo kleurloos mogelijk personage, sommige mensen houden bijvoorbeeld van anime en deze zullen dan al sneller voor bijvoorbeeld groen haar kiezen, of een gekke haarstijl! Zo heb ik mijn personage een beetje een Final Fantasy look gegeven!

2015-12-16_15606440[-482_-41_460]

Wat ik persoonlijk zo fijn vind aan de character creations van tegenwoordig is dat je een beeld in je hoofd kan pakken van hoe jij wilt dat jou ‘poppetje’ eruit gaat zien.. En dit daadwerkelijk precies zo waar kunt maken. Om jullie nog een idee te geven van een game die een onwijs goede creation heeft heb ik hier beneden nog een paar foto’s voor jullie van Fallout 4, één van de meest geanticipeerde games dit jaar en Blade & Soul, de MMORPG waar velen op wachten, die ondertussen al bijna hier is! Daarmee wil ik dit bericht afsluiten met de vraag: Wat vind jij het leukst aan het maken van een character of geef je er misschien wel niks om? Laat het ons weten in de reactie sectie!

1512728494950850732 291

image 20131205031620a0dndlwtdw45ban5 20131205031608a0dndlwm6mrl4lov

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek