Chronicle: RuneScape Legends

RS: Chronicle

Jagex, de makers van de welbekende fantasie MMORPG RuneScape hebben afgelopen RuneFest aangekondigd dat er in november dit jaar een gesloten beta zal plaatsvinden van Chronicle, een naderende online strategy card game. Je kan je nu aanmelden voor de gesloten beta via de chronicle website.

Afgelopen zaterdag heeft RuneFest plaatsgevonden in Londen waarin Jagex allerlei nieuwe updates heeft geteased voor 2016 voor zowel RuneScape 3, Old-School RuneScape en DarkScape. Vorig jaar konden we op RuneFest Chronicle al testen als early-alpha.

De beta die volgende maand van start zal gaan, zal de volgende stap zijn in het ontwikkelen van Chronicle, waarin het spel voor een groot publiek beschikbaar zal zijn om te testen. De ervaringen van de spelers zullen dan weer invloed hebben op de ontwikkeling van het spel.

“Since Chronicle’s inception, we’ve been committed to iterative, agile development. Now, as we prepare for Chronicle entering closed beta next month, we’re incredibly excited to open the game up to more RuneScape fans and those looking for something new to join us in creating something special, in taking the game to the next stage, and welcoming input from a much wider audience, we believe we can create a surprising and genuinely unique experience for all gamers.” – Aldus Jim Sweatman, de lead-disigner voor Chronicle

In Chronicle: Runescape Legends zullen spelers hun eigen op kaart-gebaseerde avontuur bouwen terwijl ze onderweg zijn naar een ultimate showdown tegen een wereld van rivalen, als toevoeging op deze core-mechanic kunnen spelers ook het volgende verwachten:

  • Oprapen en spelen combinatie gameplay;
  • honderden unieke kaarten;
  • uitgebreide decks maken;
  • een uitdagende offline Gauntlet mode;
  • Mooie en indrukwekkende visuals (voor een kaartspel);
  • een ver ontwikkeld crafting systeem.

Bekijk hier de trailer:

Wat denken jullie van Chronicle? Een simpele Hearthstone kopie, of is dit toch iets nieuws? We zullen het zien wanneer de beta van start gaat! Je kan je hier registreren voor de beta.

Chronicle: RuneScape Legends heeft nog geen officiele release datum, wel is bekend dat deze voor PC en uiteindelijk ook voor tablet en smartphone beschikbaar zal zijn.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek