Cities: Skylines Natural Disasters expansion

Cities: Skylines Natural Disasters

Cities: Skylines komt alweer met zijn vierde uitbreiding, genaamd Natural Disasters. De naam zegt al wat de hoofdrol zal spelen in deze uitbreiding, namelijk natuurrampen. De uitbreiding is al een lange tijd geleden aangekondigd, maar vanaf vandaag is bekend geworden dat hij vanaf 29 november speelbaar zal zijn wereldwijd.

Paradox Interactive, de makers van Cities: Skylines, zeggen dat ze met de vierde uitbreiding een extra moeilijkheid willen toevoegen aan het spel. Cities: Skylines draait om het opbouwen en managen van je eigen stad. Het managen van je stad betekent dat je bezig bent met de energievoorziening, afvalverwerking en veiligheid. Tot nu toe gebeurde dit onder rustige omstandigheden. De vierde uitbreiding zal hier echter verandering in aanbrengen.

Natuurrampen

Natural Disasters zal namelijk natuurrampen gaan toevoegen aan het spel. Enkele natuurrampen die zullen voorkomen zijn aardbevingen, tsunami’s en meteoriet inslagen. Het is aan jou als burgemeester van je stad om de burgers te behoeden voor deze natuurrampen. Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van alarmsystemen of het inhuren van speciale teams. De natuurrampen zullen random voorkomen, dus je moet ervoor zorgen dat je altijd goed voorbereid bent. Je kan echter als speler ook zelf de natuurrampen laten gebeuren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld testen of je beveiligingssysteem goed werkt of je kunt de bewoners van je stad teisteren als ze niet tevreden zijn met jou als burgemeester.

Wil je zeker weten dat je op 29 november meteen aan de slag kan gaan met de nieuwe expansion? Je kunt Natural Disasters preorderen op de website van Paradox Interactive. De steam code zal dan op de release dag naar je e-mail toegestuurd worden.

Cities: Skylines Natural Disasters is vanaf 29 november beschikbaar bij digitale verkopers wereldwijd.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek