Claim je pre-order schip pas na de tutorial in No Man’s Sky

no man's sky

Wellicht wilt iedereen meteen zijn goodies wil innen zodra deze beschikbaar komen in wat voor game dan ook, maar het is je aangeraden om eerst de tutorial uit te spelen voordat jij je pre-order schip (als je hebt gepre-ordered) te claimen in No Man’s Sky.

De reden hier voor is een klein foutje in de tutorial. Of deze ooit wordt aangepakt door Hello Games is nog niet duidelijk. In ieder geval krijg je bij je pre-order schip een Hyperdrive. Als je deze claimt tijdens je tutorial, dan sla je automatisch het stukje over waarin jij geleerd krijgt hoe je een Hyperdrive maakt.

Als je vervolgens jouw schip wilt vervangen kun je geen Hyperdrive maken voor je nieuwe schip omdat je geen blueprints hebt gekregen in de tutorial. Deze heb je namelijk automatisch overgeslagen. Het is tijdens het spelen ook mogelijk om blueprints tegen te komen. Echter is dit geen garantie en hangt het een beetje af van geluk, of RNG. Het is dus verstandiger om even te wachten, en je gratis blueprints te innen voordat je je pre-order schip claimt.

Deze ‘bug’ heeft al een aantal Playstation 4 spelers getroffen op Reddit. Het is nog niet zeker of deze fout ook in de PC versie zit, maar de kans zit er in.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek