Clash of Clans krijgt grote update

Clash of Clans is een spel waarin je een dorpje bouwt. Dat kan alleen of met vrienden. Onderweg kom je allerlei uitdagingen tegen. Je moet zoveel mogelijk trofeeën verzamelen, maar ook grondstoffen zoals goud en elixer met speciale pompen naar boven halen. Trofeeën sleep je in de wacht door andere dorpen aan te vallen. Maar pas op, zorg dat je verdediging op orde is.

In het spel is het belangrijk om je stadhuis te verdedigen. Dit is ten slotte het hart van je stad. Mensen die Clash of Clans zelf spelen zullen zeggen dat je je stadhuis helemaal niet moet verdedigen maar buiten je base moet plaatsen. Maar dat ligt aan je eigen wensen. Vandaag ga ik jullie vertellen over de update die het stadhuis gaat krijgen en wat dat met zich meebrengt. Je stadhuis is tot level 10 te upgraden, maar level 11 komt eraan! stadhuis 11 brengt ook een aantal nieuwe verdedigingswerken en aanvalswerken met zich mee.

clash of clans town hall 11

Aanval
Er zal een nieuwe hero beschikbaar komen. Deze kun je unlocken met 6.000.000 elixer. Wat voor hero het gaat worden is nog niet bekend gemaakt. Ben jij benieuwd naar wat het gaat worden, of weet jij al wat het wordt, laat het weten in de comments !

new hero clash of clans

Verdediging
Er zal een nieuw verdedigingswerk komen. De naam is nog niet announced, maar op de clashcon lieten ze al het een en ander zien. Hij zal pas geactiveerd worden zodra de tegenstander voldoende troepen op het veld heeft geplaatst. het gebied dat hij bedekt is vrijwel overal ( afhankelijk van waar je hem plaatst ), maar heeft alleen het nadeel dat van kortbij hij niet kan aanvallen. Zorg dus dat ze niet gemakkelijk hierbij kunnen komen!

Wij zijn ook benieuwd of jij Clash of Clans speelt, en zo ja hoe ver jij al bent! Ben jij al klaar voor stadhuis 11 of niet. laat het ons weten in de comments below!

new defence clash of clans

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek