CNET “verontschuldigd” zich voor Nintendo Switch kickstand video

Nintendo Switch stand

CNET verontschuldigd zich een soort van via een toevoeging aan een Youtube video beschrijving in een van hun video’s. In de video laten ze zien waarom de kickstand van de Nintendo Switch een faal is, en doen dit op een heel erg vreemde en ongeloofwaardige manier.

Voor wie het ontschoten is: CNET heeft een video geüpload waarin ze de Nintendo Swicth in de tablet mode (met de kickstand) op verschillende manieren laten omvallen. Het ziet er ten eerste heel erg goofy uit, maar ten tweede voert de persoon in de video bepaalde acties uit met de Switch die je in het dagelijkse gebruik eigenlijk niet zou uitvoeren. Wie probeert de Joy-Con controllers van de zijkant er af te schuiven terwijl de console steunt op een smal standaard? Een fiets met standaard valt ook gewoon om als je er tegen aan duwt. Bekijk de video hier beneden:

Veel kijkers waren van mening dat CNET enkel kliks wilde genereren met deze video in plaats van duidelijk aan te tonen waarom de kickstand een minder effectieve feature is. De vertoonde voorbeelden waren heel erg lomp en niet betrouwbaar als acties die je zou uitvoeren in het dagelijks gebruik. De maker van de video reageerde als volgt op de kritiek:

“*Editor’s note* I’ve heard from a lot of readers that the video I used to try to illustrate the problems with the Switch kickstand just didn’t work. My intention was to try to reenact real problems I had, but I see now that the video comes across as forced or cheeky — like a bad ’90s infomercial! While I love the comparison, that wasn’t my intention. I’ve heard you guys loud and clear and in the future, I’ll be illustrating this type of opinion with tests instead of recreations” — CNET Senior Editor, Sean Hollister.

Alle vertoonde acties waren volgens hem dus waargebeurd, maar omdat deze niet op camera stonden hebben ze de scenarios een beetje nagespeeld. Wat vind jij van de video?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek