Column: Verjaardag game sessie!

Column PantaniCBS

Jawel mensen, het is zover. Vandaag vier ik het feit dat ik 28 jaar op deze wonderbaarlijke wereld rondloop, tevens is het mijn 24ste verjaardag in de virtuele wereld. Op mijn 4e verjaardag begon het ooit allemaal met een Nes, nog steeds het beste materiele cadeau ooit gehad. Na je 15e verjaardag nemen toch de fysieke cadeaus de top van het klassement in.

Gister even met enkele maten mijn verjaardag gevierd onder het genot van enkele potjes FIFA, vanmorgen maar weer de PS4 opgestart om Black Ops verder te gaan spelen. Tot nu toe ben ik stoked, het is dat ik deze column moet typen anders zat ik nog steeds lekker te knallen. Maar jullie inspireren, vervelen en de les lezen vind ik ook leuk om te doen.

Morgen het weekend afsluiten met de wedstrijd der wedstrijden, Feyenooit tegen Ajax. Anderhalve week geleden een pijnlijke en onverdiende nederlaag gaan de godenzonen goedmaken. Hun cadeau aan mij, ik zit er alvast klaar voor. Een perfect weekend, zo ziet het erna uit.

En dan is jullie weekend voorbij, voor mij begint de week. Ik ben namelijk ook volgende week nog lekker vrij, ik heb nu 4 dagen de tijd om Black Ops aan gort te spelen maar vanaf dinsdag is Fallout 4 de meta. Ik zit er in ieder geval alvast klaar voor.

Eigenlijk is 28 een nutteloze leeftijd, niks bijzonders. Toch keek ik al enkele weken naar deze datum uit, het kan aan de games, de mooie evenementen of gewoon aan mijn kinderlijke brein liggen, ik voel me dit jaar weer eens echt jarig.

Columns afbeelding

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek