Combat Trailer: Code Vein Ogre Blood Veil systeem

Ontwikkelaar Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gepubliceerd die de aandacht legt op het het vechtsysteem en wat Code Vein precies onderscheid van spellen in dezelfde categorie.

In de trailer wordt uitgelegd hoe de speler die de rol speelt van Revenant een Ogre-type Blood Veil kan gebruiken en wat dit inhoudt.
De Ogre Blood Veil transformeert de rechterhand van je personage in een monsterachtige klauw, Hierin staan sterke klappen en stuns centraal.
Gelukkig is de Ogre-type Blood Veil niet de enige speciale actie die je kan uitvoeren, Er zullen ook nog Stinger en Hound-type Blood Veils beschikbaar zijn. Waarbij Stinger een groot gedeelte van de vijands verdediging negeert en over lange afstanden gebruikt kan worden. De Hound Blood Veil geeft je de mogelijkheid om bondgenoten op te roepen om je uit te helpen.

Code Vein zal beschikbaar zijn vanaf 27 september in Japan. Op 28 september kunnen wij in Europa ook van de game gaan genieten op PS4, Xbox One, en pc. Voor de geïnteresseerden is er de mogelijkheid om de game al te pre-orderen, hierbij ontvangen zij als bonus een God Eater-wapenset. Bij de collector’s editon komt een standbeeld van de revenant Mia Carnstein, een artbook en een cd die 22 originele soundtracks bevat.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek