Comic Con nieuws: Doctor Strange, Wonder Woman en meer

comic con

De superhelden trailers vliegen je om de oren deze week! Maar ja, hoe moet het ook anders gezien Comic Con nu bezig is? Van de week zagen we de laatste beelden van Luke Cage en Suicide Squad, en vandaag laten we jullie het laatste nieuws en de nieuwste trailers van o.a. Doctor Strange en Wonder Woman zien. Voor degenen die ze dus nog niet gezien hebben: kijk je even mee?

Doctor Strange

Mijn liefde voor Benedict Cumberbatch is groot en ik zou nog zelfs naar een twee uur durende Karwei reclame kunnen kijken als hij de hoofdrol erin speelde. Gelukkig heeft Cumberbatch vooralsnog niet zo’n aanbod ontvangen (ik houd jullie in de gaten, Karwei), maar vertolkt hij wel de hoofdrol in de nieuwe Marvel film Doctor Strange! Onze meest favoriete Sherlock wordt in de cast vergezeld door onder andere Mads Mikkelsen, Tinda Swinton en Rachel McAdams. De film verschijnt op 4 november van dit jaar. Bekijk de laatste trailer hier beneden!

Wonder Woman

Als Marvel nieuwe trailers de wereld in brengt, kan DC natuurlijk niet achter blijven. We ontmoetten Wonder Woman (Gal Gadot) al in de film Batman v Superman, waarin ze ietwat knullig geintroduceerd werd, maar genoeg screentime had om de toon te zetten voor haar eigen stand alone film. De film legt de focus op de origin story van Wonder Woman en speelt zich dus af tijdens de Eerste Wereldoorlog. De film zal de eerste zijn van een trilogie en wordt geregisseerd door Patty Jenkins. Oja, en Chris Pine speelt Wonder Woman’s love interest. De film verschijnt in de zomer van 2017. Bekijk de Comic Con trailer hier beneden!

Justice League

Ben Affleck keert terug als Batman in dit eerste deel van Justice League en ook Gal Gadot krijgt het maar druk komend jaar met haar rol als Wonder Woman. Justice League is het directe vervolg op Batman v Superman en speelt zich af na de gebeurtenissen in deze film. Batman werkt samen met Wonder Woman om een groter kwaad te bestrijden en krijgt hierbij hulp van Aquaman (Jason Momoa) en The Flash (Ezra Miller). Jared Leto, die de rol van The Joker zal vertolken in Suicide Squad, zal ook te zien zijn in Justice League. De film verschijnt hoogstwaarschijnlijk op 16 november 2017. Trailer hier benee!

Ander nieuws

Naast trailers zijn er dit weekend ook een aantal nieuwtjes bekend gemaakt! Zo zal Brie Larson (bekend van Room en 21 Jump Street) de hoofdrol vertolken in Captain Marvel! De film verschijnt naar verwachting in 2019. Ook werd het geruchtenvuurtje gestookt dat Ghost Rider het team van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. zal versterken. En dat vinden wij allemaal prima, zolang Nicholas Cage er maar niet voor gecast wordt (of juist wel, gezien zijn haarlijn zo ver naar achteren geschoven is dat de schedel niet meer met make up aangebracht hoeft te worden). Tevens is tijdens de Comic Con bevestigd dat Vulture de main-villain zal worden in de nieuwe Spider-Man film, Spider-Man: Homecoming. Vulture zal gespeeld worden door Michael Keaton, die we ook wel kennen uit Birdman (2014) en Batman in Batman (1989) en Batman Returns (1992).

Naast superheldennieuws zijn er ook dingen bekend gemaakt over andere films. Zo verschijnt er in september een nieuwe Blair Witch-film, na 16 jaar! Ook is aangekondigd geworden dat de langverwachte Twin Peaks revival haar debuut zal maken in de zomer van 2017. Fans zullen dus nog een heel jaar moeten wachten.

Maar wacht, er is meer!

Je dacht dat we klaar waren he? Nou, niet dus. Bekijk nog even deze trailers van The Flash seizoen 3, Gotham seizoen 3 en Arrow seizoen 5.

De hype is bij deze gevoed en je kunt nu beginnen met je af te vragen wat je met je leven gaat doen totdat al deze series en films uitkomen. Naar welke films kijk jij het meest uit? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek