Community events komen eraan!

Gamer 4 Life

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan, intheGame heeft een doorstart gemaakt en heeft een totale nieuwe website gekregen. Nu enkele weken later zijn we nog steeds de website en het daarbij behoorde forum aan het finetunen. Dit zal zeker nog het nodige tijd gaan kosten om alles naar wens te krijgen. Echter nu de rust weer terug is gekeerd gaan we deels onze focus leggen op gezellig met elkaar gamen, want daarvoor zijn we tenslotte lid van een community.

Om deze rede komen de events weer terug, beter bekend als Game Avond. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest om een systeem klaar te zetten die wij willen gebruiken om deze events te organiseren voor de intheGame Community. Alle aankomende events zullen dan ook aangekondigd worden op de website onder het kopje ‘Events‘. Het is daarom van belang om de website regelmatig in de gaten te houden om zo naast ons dagelijkst nieuws geen event te missen!

Wat zijn events en wie organiseren deze? Binnen intheGame zijn verschillende game leiders actief die elk hun eigen game activiteiten organiseren. Dit kan zijn voor de games zoals; Arma, Battlefield, Call of Duty, Counter-Strike, League of Legends, Minecraft of iedere andere game die wij ondersteunen. Op zo’n event kunnen verschillende activiteiten worden georganiseerd. Dit kan een toernooi zijn, vrije game avond of een kleine onderlingen competitie. Tijdens deze activiteiten staan gezelligheid en plezier hoog in het vaandel en daarnaast is het een goede manier voor nieuwe leden om kennis te maken met de rest van de intheGame community.

Ons eerste event zal gehouden worden op 23 Augustus 2015 om 20:00 uur. Dit zal een test event worden om te kijken of er nog bugs in het systeem zitten en waar verbeteringen gemaakt kunnen worden. Meer informatie over dit event kan je via de pagina ‘Events‘ terug vinden.

Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan de events, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

Weet jij een goede game voor een community event? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek