Conan Exiles krijgt cinematic, Barbarian Edition aangekondigd

Conan Exiles Barbarian Edition

Funcom heeft een aantal uurtjes geleden een mooie cinematic trailer voor Conan Exiles uitgebracht, deze kan je sowieso al hier boven bekijken. De video geeft jullie, de spelers, een idee van het verhaal van Exiles en begint al aardig dramatisch. Jij als speler wordt achtergelaten in de woestijn…

Conan haalt een vrouw die aan het kruis hangt naar beneden. Daarna gaan ze samen het gevecht aan tegen een soort Warg. Na het gevecht wilt Conan het personage dat jij speelt een bijl geven terwijl een stem luid: ”What will you become?” Jij speelt dus niet als Conan in dit deel, maar als een volledig nieuw personage.

Conan Exiles Barbarian Edition

Funcom kondigde, zoals hier boven te zien, de Barbarian Edition aan. Deze editie verkoopt voor maar zestig euro, de gewone base game zal voor dertig verkopen. Als klapper op de vuurpijl kondigde Funcom ook nog eens aan dat de game vanaf 30 januari beschikbaar zal zijn voor de PC. Een officiële datum voor de Playstation 4 laat nog even op zich wachten. Voor de Xbox One zal de game zich in de lente laten uitbloeien.

Ga jij Conan Exiles halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek