Concept art Darth Maul game opgedoken

darth maul game

Geannuleerde games hebben een soort mysterieuze aura om zich heen, met name geannuleerde games omtrent bekende franchises. Het is dan ook geen verrassing dat fans van Star Wars enthousiast worden van de opgedoken concept art van een geannuleerde Darth Maul game.

Red Fly Studio, onder andere bekend van de Wii port van The Force Unleashed II, kreeg een aantal jaar geleden de opdracht om een game omtrent Darth Maul te maken. In 2010 werd dat project stop gezet, zonder enige uitleg waarom. De game is verder nooit meer opgepakt geworden en EA werd verantwoordelijk voor verdere Star Wars games.

Concept art

De game zou Star Wars: Maul gaan heten, maar werd geannuleerd voordat de naam officieel bevestigd werd. Thomas Szakoczay, concept artist van het project, postte van de week afbeeldingen van zijn artwork op de site ArtStation. Bekijk een aantal afbeeldingen hier beneden:

maul maul maul maul

Meer van de concept art kan je hier bekijken.

De game zal helaas niet meer afgemaakt worden, gezien EA de rechten heeft voor Star Wars games. Wellicht dat deze concept art de medewerkers van EA inspiratie geven?

Wat vind jij van de concept art van Darth Maul? Had je de game graag gespeeld? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek