Countdown to Nuclear launch: 1 dag!

Fallout 4

Morgen is het eindelijk zo ver! De release van Fallout 4. Hebben jullie al genoeg voedsel voor een paar weken ingeslagen? Vrij geregeld van werk? Expres je been gebroken? Het maakt allemaal niets uit, vanaf morgen ga ik verhuizen naar de Wastelands van Boston! Verder gaan met aftellen? Nog maar minder dan 24 uur!

De Fallout 4 Pip-Boy app is al te downloaden, je kunt dus al via de demo modus een sneak-peak nemen naar een aantal dingetjes die mogelijk zijn met de Pip-Boy. Zo kun je bij Misc items zien welke componenten er zoal aanwezig zijn in een toy car. Verder kun je via de app op je telefoon ook de game tapes spelen die je in Fallout 4 kunt vinden, bijvoorbeeld Atomic Command. Je kunt de map van Fallout 4 bekijken, deze werd eerder al gelekt, maar dit is de eerste keer dat Bethesda zelf de map laat zien aan het publiek. Je kan hier zien dat Vault 111 helemaal linksboven in de map ligt. Je kunt een kijkje nemen naar je perks. Als je een perk aanklikt zie je wat jouw perk doet, klik je beneden op “next rank” zie je wat er veranderd als je deze perk upgrade.

Nieuw in dit deel van Fallout is dat de game NIET stopt na het uitspelen van de main storyline, je kan dus na het uitspelen van het verhaal gewoon lekker doorspelen, je side-quests voltooien en natuurlijk door blijven levelen. Door blijven levelen? Ja want wat ook nieuw is in Fallout 4 is dat er GEEN levelcap is! Eindeloos veel plezier dus.

Heb je nog meer specifieke vragen over Fallout? Dan moet je even wachten tot morgen, dan is het spel er kun je overal zelf achter komen! Alle mysteries zijn dan eindelijk op te lossen en dan zullen we eindelijk meer zien van de storyline! In de launch trailer komt hier namelijk al iets van naar voren, maar het is behoorlijk vaag! Wat denken jullie hier van?

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek