Countdown to Nuclear Launch: 1 Week

Fallout 4

Fallout 4 Is nu nog maar een week van ons verwijderd en langzamerhand worden we het wachten een beetje zat. Maar goed het is nog maar een weekje wachten, die zeven dagen kunnen er na zeven jaar wachten nog wel bij, toch? Tijd om te gaan aftellen! Nog maar zeven dagen!

Er is gameplay gelekt! Jawel, de game is al voor een aantal mensen beschikbaar gesteld om bijvoorbeeld op dag van release meteen een review van de game online te zetten voor mensen die toch nog twijfelen om de game aan te schaffen. Deze gameplay zal natuurlijk spoilers bevatten van de game, dus wil jij zonder enige kennis de game ingaan en alles zelf uitvogelen en uitvissen? Bekijk de video’s dan niet, maar wacht dan nog rustig zeven dagen af!

Ben je wel geïnteresseerd in deze beelden? Volg dan deze link! Hier staan vier linkjes naar video’s die achter elkaar zijn opgenomen lijkt het. Houd er rekening mee dat deze video’s totaal niet online mochten gaan en dat Bethesda er alles aan zal doen om deze video’s offline te halen. Het kan dus zijn dat de link die hierboven staat, of de video’s waar ze je naar toe sturen niet meer beschikbaar zijn tegen de tijd dat je dit leest.

Nu zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet weten over Fallout 4. Sommige dingen zijn veranderd en of verbeterd, andere elementen zijn compleet verdwenen. Hier zal ik jullie de komende dagen meer over vertellen! Omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van de 50’s in de toekomst:

Wil jij nu iets specifieks weten over Fallout 4, of uitleg over een bepaald systeem, element, gameplay, noem maar op. Laat het dan weten beneden in de reacties! Ik zal dan proberen om in het volgende artikel alles te vertellen wat ik weet over jouw vraag!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek