Countdown to Nuclear launch: 2 dagen

Fallout 4

Vandaag is het de laatste dag van de laatste week waarin de wereld nog geen Fallout 4 heeft, een treurig en emotioneel moment dus. Eigenlijk is het alleen maar goed nieuws, want dat betekend dat we heel dichtbij de nieuwe Fallout zijn, jawel! Laten we verder gaan met aftellen, nog maar twee dagen!

De Pip-Boy in Fallout is een van de meest handige gadgets ever, het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Bethesda daarom een Pip-Boy mee leverd in de Collectors Edition van Fallout 4, ook wel de Pip-Boy Edition genoemd. In deze Pip-Boy kan jij je smartphone stoppen, op je smartphone kun je vanaf de dag van de Fallout release een app downloaden die er voor zorgt dat jouw ingame Pip-Boy gegevens worden overgezet naar de app. Dit betekend dat je in plaats van je Pip-Boy in het spel, ook de app kunt gebruiken voor het managen van je items, skills, quests, radio, etc..

“Yes, it’s a second screen experience, and usually, i find second screen experiences… They’re generally just stupid gimmicks, but as far as stupid gimmicks goes, I assure you this is the best fucking one I have ever seen. It is Awesome!” ~Todd Howard

Gelijk heeft hij, je eigen werkende Pip-Boy. Hoe vet is dat? Je kan er dus je telefoon in stoppen, maar er zal wel een bepaald formaat voor nodig zijn denk je? Dat klopt, De Pip-Boy heeft maar één maat, maar de binnenkant heeft vervangbare vormpjes wat er uiteindelijk voor zorgt dat je de volgende telefoons in je Pip-Boy kunt stoppen:

  • iPhone 6
  • iPhone 5/5s
  • iPhone 4/4s
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy S5

Smartphones met soortgelijke afmetingen passen ook, heb jij een iPhone 6+? Helaas pindakaas, maar dat gaat helaas niet werken! Natuurlijk werkt de app wel gewoon op je telefoon zonder de Pip-Boy, maar daar moet je het dan ook mee doen.

Wie van jullie ontvangt er volgende week de Pip-Boy Edition? Ik wel!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek