Countdown to Nuclear Launch: 3 dagen!

Fallout 4

De nieuwe Call of Duty is inmiddels uitgekomen, vreemd genoeg heb ik er nog niet zo heel erg veel over gelezen, maar dat maakt ook helemaal niets uit, want de release die over drie dagen gaat plaatsvinden is natuurlijk vele male leuker! Laten we verder gaan met aftellen! Nog maar drie dagen!

Jouw character customizen in Fallout 4 gaat een stuk makkelijker dan bij de voorgaande delen, misschien is makkelijker niet het juiste woord. Beter, eigenlijk. Er zijn namelijk geen sliders meer zoals we gewend zijn bij Bethesda. Zet gewoon je cursor op een plek in het gezicht van je character en begin met slepen en trekken en duwen om er een mooi plaatje van te knutselen!

Daarnaast wordt het uitkiezen van je naam in Fallout 4 ook een beetje belangrijker dan in zijn voorganger, en wel om deze rede: Codsworth, jouw persoonlijke assistent robot kan jouw naam uitspreken! Natuurlijk niet alle namen, Codsworth kent zo’n 1000 populaire namen, met een beetje geluk kent hij jouw naam dus ook! Welke namen hij allemaal kan uitspreken is niet bekend, omdat Bethesda niet wilt dat jij een naam uit die lijst gaat kiezen maar gewoon een naam gaat pakken dat jij leuk vindt, zit jouw naam in de lijst heb je geluk, zo niet, heb je pech. Wil je niet al te serieus genomen worden, noem je character dan “Mr. Boobies” of “Fuckface”, die twee namen spreekt hij namelijk ook uit!

Armour in Fallout heeft altijd een grote rol gespeeld, je wilde altijd je vault jumpsuit bewaren en het liefst aanhouden voor de “feel” van de game, maar helaas beschermt deze jumpsuit je niet zo goed… Daar heeft Bethesda eindelijk een antwoord op gevonden, namelijk: een layered-armour system. Wat houd dit in? Je kan je Vault jumpsuit lekker aanhouden en vervolgens schouder-bepantsering, knie-beschermers, body-armour etc. toevoegen om jezelf toch te beschermen. Dit is niet alleen effectief, maar het ziet er ook veel cooler uit!

Wil je nou nog iets specifieks weten over Fallout? Laat het weten in de reacties! Dan zal ik proberen dit te beantwoorden in het volgende countdown bericht.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek