Crash Bandcioot: N’Sane Trilogy krijgt een nieuw level

Crash Future Tense

De N ‘Sane Trilogy van Crash Bandicoot zal een nieuwe level krijgen in Crash Bandicoot 3: Warped. Op 29 juni zal Future Tense gratis en voor niets worden toegevoegd voor alle spelers.

Het nieuwe level in de Crash remaster zal een aantal uitdagingen met zich mee brengen voor zowel veteranen als nieuwe spelers. Stormy Ascent zal vanaf 29 juni ook toegankelijk zijn voor Xbox One, PC en Nintendo Switch. Playstation 4 spelers kunnen al aan de slag met dit level.

“We wilden altijd al een nieuw level toevoegen aan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en met de introductie van Future Tense geven we alle Crash-spelers iets nieuws om te spelen, tegelijk met de release op andere platformen,” zegt Jennifer O’Neal, Studio Head bij Vicarious Visions.

“We hopen dat Future Tense spelers voor hun gevoel terugbrengt naar de goede oude tijd, toen ze in hun Crash Bandicoot-games nog moesten ontdekken hoe ze een nieuwe uitdaging konden overwinnen of waar ze die laatste kist konden vinden,” aldus de ontwerpers van het Future Tense-level, Ben Dorsey en Stephen Ivanauskas. “En eerlijk gezegd, Crash Bandicoot-levels zijn altijd leuk om te maken!”

Ga jij aan de slag met het Future Tense level? Zo ja, laat ons dan weten op welk platform jij dit level gaat uitproberen vanaf 29 juni!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek