Crash Bandicoot 2 VS N. Sane Trilogy gameplay

Crash Bandicoor 2

Tijdens PAX East is er een nieuwe gameplay video opgedoken van de Crash Bandicoot remastered collection: N. Sane Trilogy. De gameplay is afkomstig uit een level van de oorspronkelijke deel 2: Cortex Strikes Back. Bekijk de gameplay video, en de vergelijking hier beneden.

Zoals je ondertussen wel al zal weten verschijnt er dit jaar een HD remaster collection van Crash Bandicoot op de Playstation 4. Er gingen geruchten dat de game ook zou verschijnen voor andere consoles, maar een recente poster lijkt te bevestigen dat de game alleen maar verschijnt op de Playstation 4.

Crash Bandicoot

In ieder geval is de volgende gameplay video vrijgegeven tijdens PAX East 2017:

En door het grote boze internet werd de gameplay van de remaster vergeleken met de originele game voor de Playstation 1.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt 30 juni 2017 exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek