Crash Bandicoot ‘N Sane Trilogy mogelijk geen Playstation exclusive

Crash bandicoot

Crash Bandicoot werd tijdens E3 2016 aangekondigd tijdens de showcase van Sony Playstation. Echter lijkt het er nu op dat de ‘N Sane Trilogy helemaal geen Playstation 4 en Playstation 4 Pro exlcusive is. De game verschijnt het eerste voor de Playstation 4, maar het Twitter account van Playstation Ireland hint ook dat de game verschijnt op andere platformen.

Crash Bandicoot werd oorspronkelijk ontwikkeld door Naughty Dog, de studio bekend van Uncharted en The Last of Us. Ook deze games zijn stuk voor stuk Playstation exclusives. Het lijkt er op dat het afgelopen is met de exclusiviteit van Crash Bandicoot, nu het in de handen ligt van Activision.

Eerder deze week leek Playstation Ireland via Twitter te bevestigen dat Crash Bandicoot ‘N Sane Trilogy een Playstation 4 exclusive was. Onlangs hebben ze hun tweets bijgesteld om te verhelderen dat de game eerst verschijnt op Playstation 4.

Betekend dit dat Crash Bandicoot een timed exclusive is en later ook zal verschijnen op de Xbox One en/of Windows PC? Gaat de game verschijnen op de Nintendo Switch? Nu dit bericht de deur uit is zal het niet lang duren voordat er meer onthuld wordt over andere platformen waar de game mogelijk ook voor gaat verschijnen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek