Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release datum bekend

crash bandicoot

Gisteren werd de release datum van de Crash Bandicoot trilogie voor de Playstation 4 bekend gemaakt door Activision. De game verschijnt 30 juni 2017 en bevat de originele drie Crash games in een heel nieuw jasje.

Het nieuws ontschoot me compleet aangezien ik aanwezig op de Nintendo Switch premiére event, maar onderweg naar huis zag ik hem langskomen. De release datum van de geremasterde Crash games. De volgende drie games zullen inbegrepen zijn in de N. Sane Trilogy:

  • Crash Bandicoot
  • Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back
  • Crash Bandicoot: Warped

Alle drie de games zijn compleet geremasterd en zien er nu een stuk frisser uit door de games compleet opnieuw na te bouwen in de Skylanders Imaginators engine. Ook de audio is helemaal vernieuwd door de originele cast van de oorspronkelijke games. Buiten de frissere looks en heldere geluiden zullen er ook een paar nieuwe features in de game zitten die oorspronkelijk niet aanwezig waren, zoals: tijd races, handmatig en automatisch opslaan en checkpoints.

We kennen allemaal nog wel dat gevoel wanneer je de eerste keer door die rollende steen geplet werd. Die tijd gaan we nu weer herleven!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt 30 juni 2017 exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek