[Update] Crash Bandicoot onderweg naar Nintendo Switch

Crash bandicoot

UPDATE: Crash Bandicoot zal vanaf 10 juli ook verkrijgbaar zijn voor PC en Xbox One. Lees hier beneden het originele bericht.

Tijdens de Nintendo Direct van 8 maart 2018 heeft Nintendo in een rap tempo een hoop nieuwe games aangekondigd voor de 3DS en Switch. Eén van deze nieuwe games is Crash Bandicoot ‘N Sane Trilogy.

De voorheen Playstation 4 exclusive gaat zijn debuut maken op het Nintendo platform. Voor het eerst in de geschiedenis zien het playstation character verschijnen op de concurrerende console.

De N’ Sane trilogy verschijnt ruim een jaar later op de Nintendo Switch. De game zal verkrijgbaar zijn vanaf 10 juli. Dit bewijst dat de eerdere geruchten omtrent een multi-platform release waar zijn en Crash maar tijdelijk exclusief zou zijn voor de PS4. Of de game ook gaat verschijnen op Microsoft’s Xbox One is nog niet bekend, maar indien dit het geval is zal het niet lang duren voordat dit nieuws bekend wordt gemaakt.

Ben jij al aan de slag gegaan met Crash Bandicoot op de Playstation 1, of de remake voor de Playstation 4? Speel jij enkel op Nintendo consoles? Dan is dit zeker een titel die jij niet mag missen op jouw hybride console!

Crash Bandicoot ‘N Sane Trilogy verschijnt op 10 juli voor de Nintendo Switch. De game is reeds verkrijgbaar voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek