Crash Bandicoot Remastered release datum gelekt?

Crash Bandicoot Remastered Release

Een sprong van vreugde maakte iedere Playstation fan tijdens de E3 persconferentie van Sony. Crash Bandicoot verscheen eindelijk op het scherm. Helaas niet als een nieuwe game zoals we hadden gehoopt, maar wel in de vorm van een remaster van de eerste drie games.

Nadat de drie games als remaster werd aangekondigd voor de Playstation 4 verdween Crash alweer snel van het beeldscherm om ruimte te maken voor de volgende aankondiging. Verder hebben we helaas niet veel meer van Crash mogen vernemen. Tot nu… Op deze website is namelijk te zien dat Crash Bandicoot verschijnt voor de Playstation 4 vanaf 28 februari 2017.

Volgens dezelfde website zal dit dan ook de boxart worden van de “nieuwe” Crash Bandicoot game:

Crash Bandicoot

Al meerdere retailers geven dezelfde datum als release datum. Of deze informatie ook klopt zal binnenkort duidelijk worden wanneer we een officiële statement krijgen van Activision of Playstation.

Crash Bandicoot Remasterd bevat de volgende drie games:

  • Crash Bandicoot (1996)
  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (1997)
  • Crash Bandicoot 3: Warped (1998)

Om jullie op te warmen hebben wij hier al wat beelden van Crash Bandicoot verzameld. De beelden zijn afkomstig uit The Thumpin’ Wumpa Islands Crash Bandicoot Level in Skylanders: Imaginators. Het is zeer waarschijnlijk dat Crash er ongeveer hetzelfde uit zal zien in de remaster.

Crash Bandicoot Remastered verschijnt volgens meerdere retailers op 28 februari 2017, exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek