Cuphead komt niet naar PS4

De volledig handgetekende co-op game Cuphead zal niet gaan verschijnen op de Playstation 4. Miscommunicatie blijkt de oorzaak van het niet verschijnen van de nieuwe IP.

Cuphead, de unieke, handgetekende co-op game van StudioMDHR Entertainment zal later dit jaar op de markt verschijnen, zo is het bekend gemaakt op E3.

Fans zullen het spel in handen krijgen op 29 september wanneer het EXCLUSIEF lanceert als een Xbox One en Windows 10 game.

Playstation 4 eigenaars die aan het wachten zijn totdat de game uitkomt zullen echter teleurgesteld zijn als het duidelijk wordt dat Cuphead niet naar hun platform komt.

Volgens StudioMDHR Entertainment is er vanaf het begin een miscommunicatie geweest over welke platform de game nou gaan ontvangen. Zij hebben namelijk al sinds het ontstaan van deze nieuwe IP besloten dat deze EXCLUSIEF voor het Windows platform wordt, dit betekent dus Windows 10 en Xbox One.

quote-studiomdhrentertainment-cuphead-ip

Het is wel mogelijk dat Cuphead veel later naar de Playstation 4 komt maar voorlopig nog even niet.

Cuphead komt uit op 29 september exclusief voor de Xbox One en Windows 10.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek