Cyberpunk 2077 heeft een nieuwe trailer

cyberpunk 2077

Het is ontzettend, maar ook ontzettend lang stil geweest omtrent Cyberpunk, maar vandaag wordt de stilte verbroken wanneer CD Projekt Red een gloednieuwe trailer loslaat tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie.

De makers van onder andere The Witcher 3 tonen hun gloednieuwe game tijdens E3 2018. Bekijk hier beneden de nieuwe trailer voor Cyberpunk 2077:

Cyberpunk 2077 is een narrative gedreven open-wereld RPG die zich af speelt in een van de meest levende en gevaarlijke metropolissen in de toekomst. “Night City”. Jij speelt als V, een huurmoordenaar die de ladder aan het beklimmen is. Je hebt zojuist je eerste serieuze contract gekregen en het is tijd om een straat legende te worden als je het opneemt tegen cyberenhanced straat krijgers, tech-savvy netrunners en corporate life-hackers.

Cyberpunk heeft nog geen release datum.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek