Cyberpunk 2077 presentatie tijdens E3 dichter bij realiteit

cyberpunk 2077

Eerder kon je bij ons al lezen dat de geruchten de rondte gingen dat Cyberpunk 2077 getoond zal worden tijdens een van de grote E3 presentaties van Sony Playstation of Microsoft. Vandaag leren we dat deze geruchten wel eens waar zouden kunnen zijn.

CD Projekt Red, de makers van The Witcher en Gwent zijn namelijk aanwezig tijdens het evenement. Dit bevestigd de E3 website in een slide met daarop “Participating Companies”. Zo als je ook al weet is CD Projekt Red op dit moment bezig met de ontwikkeling van Cyberpunk 2077.

Het is natuurlijk niet vreemd dat CDPR aanwezig is tijdens het evenement want ze zijn er de afgelopen jaren ook geweest voor onder andere Gwent. Aangezien ze tot de dag van vandaag nog niets hebben gedeeld over wat ze dit jaar precies komen doen op het evenement. Met in gedachte alle voorgaande berichten omtrent de nieuwe game van CDPR, lijkt het er op dat dit maar op één ding kan wijzen.

Cyberpunk 2077 wordt een ware RPG zoals fans gewend zijn The Witcher. De game zal een non-lineair verhaal bevatten gericht op volwassen spelers. Sandbox elementen en een vorm van multiplayer verschijnt ook in de nieuwe game van CD Projekt Red, maar hoe dit allemaal in elkaar zal steken blijft voorlopig onbekend.

E3 2018 zal van 12 tot 14 juni geopend zij in Los Angeles. Wanneer we CD Projekt Red zien optreden is nog niet bekend.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek