SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Dark Souls 3, kan jouw pc het aan?!

Voor de eerste keer in Dark Soul’s geschiedenis kunnen PC spelers dezelfde dag gaan genieten van de game als de console spelers. Maar, heeft jouw computer genoeg in het kastje zitten om de game goed te kunnen spelen? Wij hebben voor jou de lijst met benodigdheden! Lees meer »

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Boomstoot

    JAAAAA Deze game moet ik hebben!@!! 😀

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk