Dark Souls 3 eerder dan verwacht uit?

ds3

Microsoft heeft in Hong Kong de hele Xbox One line-up laten zien van games die ze zullen releasen voor het Chinese nieuwjaar, Dark Souls 3 was hier één van. Het Chinees nieuwjaar zal op 8 Februari plaatsvinden, zal dit betekenen dat de game voor het Chinese nieuwjaar al gereleased wordt, en misschien dus ook wel bij ons in Nederland? Who knows!

Momenteel weten we dus alleen dat de game vroeg in het nieuwe jaar zal uitkomen, voor diegene die niet bekend is met de game hebben wij hier een mooi verhaaltje voor jullie, dus klim terug je bed in en ga lekker onder de dekens zitten met je laptop.

Dark Souls 3 is een Actie RPG die je speelt vanuit een third person perspectief. De game zal qua gameplay veel gemeen gaan hebben van zijn voorganger, Dark Souls 2. Je zult rondlopen met een shortbow, greatsword, explosieven en vuurspeeltjes of bijvoorbeeld met 2 kleine zwaarden om te vechten, ook kun je een shield dragen voor defense. Daarbij kun je de aanvallen van je vijanden ontwijken door te rollen, dodge away! Een nieuwe combat feature is bijvoorbeeld de ready stance, die ervoor zorgt dat je meer damage doet in een kortere tijd. De game zal over minder maps beschikken, maar deze maps zullen op hun beurt weer een stuk groter zijn als dat het geval was bij Dark Souls 2.

 

dark_souls_3.0.0

De game is in de maak sinds mid-2013, samen met Bloodborne. Dark Souls 3, is de vierde game die zal gaan uitkomen binnen de Soul-series, en zal volgens de maker zeker niet de laatste game zijn die in deze reeks zal uitkomen! Exciting stuff! Volgens één van de makers zijn de maps gemaakt om je te vermoorden, dus, er zal een hoop te zien en doen zijn in deze maps. wij zijn benieuwd! Hieronder voor jullie een mooi trailertje voor deze mooie game:

Dark Souls 3 zal in 2016 uit gaan komen, ben jij benieuwd? Laat het ons weten!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek