Dark Souls 3 gaat je nog vaker slopen dan ooit tevoren!

Dark Souls 3 Apocalyspe Edition

Het is nog maar eventjes wachten op de waarschijnlijk allerlaatste Dark Souls game ooit. Dark Souls 3 zal in april worden losgelaten en het belooft in ieder geval genoeg slachtoffers te maken binnen no-time! Als we de volgende intro cinematic mogen geloven, althans.

Bandai Namco heeft recentelijk een nieuw filmpje online gegooid, namelijk: de intro cinematic van Dark Souls 3. Na het kijken van de trailer heb ik alvast een paar nieuwe controllers bij de Dark Souls pre-order gezet…

Onderweg naar het noorden zullen de Pilgrims de waarheid achter de Old Words ontdekken. Exclusief in de bovenstaande trailer zul je te zien krijgen wat Lothric te bieden heeft in de nieuwe Dark Souls game. Om maar een aantal van de vele bedreigingen te noemen: Aldrich Saint of the Deep, Farron’s Undead Legion en Yhorm the Giant zul je onder andere tegen komen in deze plek. Durf jij de strijd met ze aan te gaan?

Dark Souls 3 is al een tijdje te pre-orderen. Besluit je de game nu al te bestellen heb je kans op een gratis upgrade naar de Apocalypse Edition. Ben jij een echte die-hard fan? Dan wil je misschien een kijkje nemen naar de verschillende edities die Bandai Namco heeft samengesteld voor de nieuwe Dark Souls.

Heb jij alles gemist omtrent Dark Souls? Bekijk dan hier een lijstje met verschillende nieuws-items. Waaronder verschillende trailers, screenshots, pre-orders en verschillende edities. Kijken jullie uit naar de nieuwe Dark Souls? Waarom juist wel, of waarom juist niet? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Daarbij willen wij ook graag weten welke van deze bedreigingen jij zo lang mogelijk probeert te vermijden.

Dark Souls 3 zal vanaf 12 april 2016 in de schappen verschijnen voor de Playstation 4, Xbox One en natuurlijk ook voor de PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek