Dark Souls 3 Release Date

Nou ja.. 100% zeker is het niet maar er is door Geekay Games een listed versie Dark Souls 3 op internet verschenen waarin twee verschillende edities van de game staan en een release date gepland voor 12 april 2016. Eerder dit jaar was er al een inschatting gemaakt op april en hoogstwaarschijnlijk zal hij dan dus ook daadwerkelijk verschijnen!

De game zal in drie edities uitkomen waarin bij de duurdere een aantal extra’s erbij zullen worden gegeven:

  • De Regular Edition,
  • de Collector’s Edition, ongeveer 136 dollar.
  • De Prestige Edition, ongeveer 490 dollar.

2962898-collector

De Collector’s Edition zal natuurlijk de game zelf bevatten in een mooie box in combinatie met 25 centimeter hoog Red Knight figuur, de box & hardcover art book, een game map, de officiële soundtracks en patches. De box zal gemaakt zijn van metaal.

De Prestige Edition zal al deze dingen ook bevatten behalve de Red Knight, in plaats daarvan krijg je een 40 centimeter hoog figuur van de Lord of Cinder en een andere box, ook van metaal. Stel je voor, zo’n tering groot standbeeldje op jou mooie bureau, wandplank of vensterbank! Nogmaals, de release date is nog niet confirmed door de Bandai Namco en is dus nog niet 100% zeker.. Wel is het zeker dat deze edities zullen verschijnen en misschien komen er nog wel meer edities waarin bijvoorbeeld geen standbeeld zit? Who knows, binnenkort zullen we meer weten!

2962899-prestige

Ik en EzonE hebben eerder artikelen over deze game op de site online gezet. Dus voor de mensen die niet bekend zijn met deze RPG.. Klik dan hier en hier voor meer informatie over deze game, wel zal ik voor jullie nog een mooie trailer klaarzetten hieronder. Na het bekijken van deze trailer wordt het je hopelijk wat duidelijker, zo niet, lees dan de gelinkte artikelen!

Heb jij al zin om deze game te spelen maar moet je nog lang wachten? Discussieer dan in de reacties hier onder met andere mensen die hetzelfde probleem hebben! Laat ons weten… Wat jij vindt!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek