Dark Souls 3: The Ringed City DLC launch trailer

Dark Souls 3: The Ringed City

Op 23 januari werd de tweede en laatste DLC van Dark Souls 3 aangekondigd genaamd The Ringed City. De DLC zal beschikbaar zijn vanaf 28 maart. Vandaag brengt Bandai Namco op YouTube de launch trailer uit.

Het concept van Dark Souls is iedereen natuurlijk bekend. De eerste DLC genaamd Ashes of Ariandel veranderde niks aan de formule en ook in de tweede en laatste DLC The Ringed City zal dit niet gebeuren. Er komt dus weer een nieuw avontuur aan met moeilijke tegenstanders en frustrerende bazen. Het verhaal van The Ringed City brengt ons naar het einde van de wereld. Je achtervolgt als speler Slave Knight Gael en komt op deze manier steeds dichter bij The Ringed City. Op de weg ernaartoe kom je natuurlijk een grote hoeveelheid van vreemde wezens tegen die je moet verslaan. Naast de tegenstanders zit je pad ook vol met characters die allemaal een beetje de weg kwijt zijn.

Nieuwe lokatie, wapens, armour en magie

The Ringed City DLC brengt ons naar een geheel nieuwe wereld, maar dat is niet alles. De DLC bevat ook nieuwe wapens, armour sets en magie. Een voorbeeld van een nieuwe spell is de lightning arrow. De lightning arrow is een miracle en is ook in de trailer te zien. Daarnaast zien we in de trailer een enorm schild dat gebruikt kan worden om tegenstanders aan de kant te duwen. Het lijkt er dus op dat de nieuwe items en spells ook nieuwe mechanics toevoegen aan de game.

Dark Souls 3: The Ringed City DLC is vanaf 28 maart beschikbaar op PlayStaion 4, PC en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek